7 mars 2011

Lek med tags


Oftast när jag sätter mig vid pysselbordet är det för att göra ett kort till ett visst födelsedagsbarn, eller till en nykomling. Det är alltför sällan jag sätter mig där och bara leker. Men det gjorde jag lördag kväll! Resultatet blev tre färdiga tags. Jag är inte riktigt säker på vad syftet är med sådana här tags, bokmärken kanske? Men de är hemskt kul att göra!Jag har utgått från vitt cardstock och akvarellpapper. Genom att använda en ugnsmatta med nonstick-yta som underlag har jag färgat in pappret med Distress Ink och vatten (min nya Mini Mister var en av de saker jag skulle leka med). Färgerna är främst favoriterna Victorian Velvet och Walnut Stain. Stämplarna som jag har använt är clearstamps från Panduro samt en bakgrundsstämpel från Artemio.Perfect Pearls för att få glitter på bakgrund och blommor.
På den sista tagen har jag embossat stämpelmotivet. 

Det rosa och det svarta sidenbandet är tillvaratagna band som har suttit i tröjor (de som ska hindra plagget från att glida av galgen).

Det här var alster 18-20 utav 25.

1 kommentar:

  1. Läckra! Jag gillar att sätta tags i tex blombuketten jag ger bort, ist för ett minikort. ;) Visst är det underbart att bara släppa loss kreativiteten!

    Kram på dig!

    SvaraRadera