6 februari 2011

Altrad tändsticksask i rosa


En gammal bekant förgyllde nyligen min kväll, och det är en person som jag med stor glädje ville ge en pysslad present. Det blev en altrad tändsticksask i större format (ca. 6*11 cm) med långa tändstickor.


Pappret från Webster's Pages är en svåranvänd favorit som har fått vänta ett tag i samlingen, Paris couture. Blommor och blad och Stickles Cinnamon.


Det här var alster 10 utav 25 utan nya mönsterpapper. Och eftersom jag inte "får" köpa nya mönsterpapper förrän jag har gjort 25 alster har jag hållit mig ifrån att titta på de nya vårpapperna hos Pyssel-Stina. Men idag kunde jag inte hålla mig borta längre... Och insåg att nu får jag baske mig öka tempot lite! För nya papper från Inkido (Forever), Pion Design (Sagan om Våren) och Graphic 45 (Once Upon a Springtime) är heta på önskelistan!

Helgen har även bjudit på försenade, men mycket uppskattade, julklappar från mina föräldrar, främst en stor förvaringsväska som innebär att jag inom kort kommer ta med alla mina pysselprylar och våldgästa Pysslingen på en rejäl pysselkväll! Och att mönsterpapper innebär ett smidigt kryphål i mitt köpstopp, hihi!

1 kommentar:

  1. JA, pysselkväll!!
    Och jag har också spanat på både sagan om våren och once upon a springtime.

    SvaraRadera