13 september 2011

En helt annan sorts pysslandeDet här är min före detta pysselhörna. Och anledningen till att pysslandet (och bloggandet) har tagit en liten paus... Fram till för några veckor sedan satt jag här, i vår groventré, med gulgrön tapet och mörkbrun heltäckningsmatta à la 1964. Med hyllplan och väggskåp hade jag allt jag behövde samlat runt mig, men skrivbordet var konstant överbelamrat och arbetsytan max 30x30 centimeter (osmidigt, om än scrapbooking-anpassat).

När rummet nu skulle göras om till kombinerat pyssel- och arbetsrum lyckades jag på något sätt (vet fortfarande inte riktigt hur) få med mig sambon på en papperspysslares våta dröm: serien Expedit från Ikea. Ju större bokhylla desto bättre. Så framöver kommer papper, Big Shot och stämplar få trivas i den här vita skapelsen:


Bild från ikea.se

De senaste veckorna är det alltså mest sambon som har pysslat här hemma, dock med väggfärg och vävlim. Den översta bilden visar status på rummet för någon vecka sedan. Tapet och matta är utrivna.

I dagsläget har han hunnit måla väggarna vita, sätta en fondvägg och lägga golv. Även möblerna är monterade och jag har smygstartat med att ställa in några av mina pysselgrejer som har varit spridda hej vilt i hela huset. Känner mig mycket bortskämd, och vi är galet nöjda. Bild kommer på resultatet!

1 kommentar:

  1. Eftersom jag redan har fått smygtitta på nya hörnan, kan jag bara glädjs med er! Ni har gjort det jättefint! ....och nu ser vi fram emot nya fina och inspirerande alster här på sidan... ;-)
    Kram Susanne

    SvaraRadera