10 januari 2011

Altrad ask till 'små ting'

Det har pysslats många kort på sistone och jag var sugen på att göra något annat. Jag har vid det här laget hunnit samla på mig några projekt som ligger och väntar "på bättre tider" och ett av dem var en gammal rund, och ganska tråkig, ask.


Jag klädde hela asken med papper ur Tim Holtz serie Lost & Found. Alla kanter har skrapats och rivits och färgats in med Walnut Stain.


På locket bruna chipboard-bokstäver, en liten bild, spets och blommor. Bokstäverna har jag sandpapprat i kanterna för att få distressen att fästa bättre. Jag har även penslat dem med ett lager krackeleringslack.

I asken har jag samlat alla mina minirosor, och den står nu i min pysselhörna.
Alster 3 utav 25 utan nya mönsterpapper.

Den här asken deltar även i Panduro DK:s utmaning nr. 4, där man ska scrappa i vintage-stil.

3 kommentarer:

 1. Wauw hvor er den bare smuk og super flot. Rigtig vintage og helt perfekt til vores konkurrence på Panduro Hobby´s scrapbooking blog.
  Tusind tak fordi du har lyst til at deltage.
  Held og lykke i konkurrencen.
  Dorte aka dot-scrap

  SvaraRadera
 2. Åhhh ,det var den asken du pratade om! Så otroligt fin! ...jag måste in & kika på Panduro DK:s blog ...jag håller tummarna för dig!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Waaau super lækker æske du har fået lavet der. Meget lækker med blomster detaljer osv. Tusind tak fordi du deltager i vores konkurrence på Panduro Hobby´s scrapbooking blog.

  KH
  Stinne

  SvaraRadera